De dokter kan niks vinden!

Heeft u last van chronische vermoeidheid, pijn of andere lichamelijke klachten? Bent u naar uw huisarts of specialist geweest, maar kan deze geen oorzaak voor de klachten vinden? Mogelijk is er dan sprake van SOLK (Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten). Mensen met SOLK voelen zich vaak onbegrepen. Door middel van deze cursus willen we u weer handvatten geven, zodat u meer grip krijgt op uw klachten en leven.

 

De groepscursus duurt 6 bijeenkomsten die wekelijks worden gegeven. In de cursus krijgt u uitleg over SOLK, de biologische ontregelingen van het lijf en het gevolgenmodel. In deze groep kunt u onderzoeken welke factoren uw lichamelijke klachten in stand houden en de eerste stap zetten om deze te doorbreken. De groepsbijeenkomsten worden ondersteunt door e-health opdrachten.

Mocht u na de groepscursus hulp nodig hebben bij het doorbreken van de in stand houdende factoren van uw klachten, kan u een individueel traject ingaan. Het kan ook zijn dat u al voldoende op weg bent om deze factoren verder zelf te doorbreken.

 

We gaan met deze cursus een samenwerking aan met de poli SOLK van Reinier van Arkel. Dit betekent dat er zowel cliënten van Ypse als de poli SOLK zullen deelnemen aan de groep. Na de groep zullen we met u evalueren of u, en zo ja waar u het beste een vervolgbehandeling kan volgen.

Meer informatie

Startdatum juni 2016
Aantal bijeenkomsten 6
Kosten zie tarieven
Locatie wordt nog bekend gemaakt

Neem contact op voor meer informatie

  1. Naam*
  2. E-mailadres*
  3. Reactie*
  4. *
*Verplichte velden
Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Deel op

Meer over Ypse

Heeft u tips of een klacht?

Om onze zorg te optimaliseren, horen we graag van u wat we nog kunnen verbeteren. Heeft u tips? Vul dan anoniem ons formulier in zodat wij u en anderen in de toekomst nog beter kunnen helpen.

Contact Ypse

Ypse
Kooikersweg 203E
5223 KE 's-Hertogenbosch

Telefoon: 073 - 22 000 44 (ma t/m vr 08.30u - 17.00u m.u.v. feestdagen)
Fax: 073 - 22 000 45
E-mail: info@Ypse.nl

Buiten kantooruren kunt u, in het geval van crisis, contact opnemen met uw huisarts of de huisartsenpost. Voor niet dringende zaken kunt u de voicemail inspreken of een e-mail sturen naar info@Ypse.nl.

Ypse
Kooikersweg 203E
5223 KE 's-Hertogenbosch
  • Ypse is onderdeel van Reinier van Arkel