AD(H)D medicatiepoli

Wanneer er bij uw zoon of dochter de diagnose AD(H)D is gesteld en hiervoor medicatie wordt gebruikt, kan hij of zij doorverwezen worden naar de AD(H)D medicatie vangnet poli van Ypse.

De huisarts, kinderarts of jeugdarts kan uw zoon of dochter via ons verwijsformulier verwijzen. U komt met uw kind één keer in de zes maanden bij uw huisarts of jeugdarts van de AD(H)D medicatiepoli voor begeleiding van de medicatie. Ook indien er twijfel is of de behandeling met medicatie ingezet moet worden of indien u of uw kind wil stoppen met de medicatie, kunt u voor advies terecht bij de medicatiepoli.

Rol van de jeugdarts bij de medicatiepoli
De jeugdarts kan de medicatie instellen en voorschrijven. Daarnaast geeft zij voorlichting over AD(H)D en medicatie. Samen met de huisarts vervolgt zij het verloop van de behandeling. Indien er geen bijzonderheden zijn zal de huisarts de medicatiebegeleiding voortzetten.

Locatie
Let op! De afspraken voor de medicatiepoli vinden plaats in:
Gezondheidscentrum MuzeRijk
Klarinetstraat 4
5402 BE  Uden

Bekijk voor meer informatie onze folder over de AD(H)D medicatie vangnet poli.

Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Zie ook
Deel op

Meer over Ypse

Heeft u tips of een klacht?

Om onze zorg te optimaliseren, horen we graag van u wat we nog kunnen verbeteren. Heeft u tips? Vul dan anoniem ons formulier in zodat wij u en anderen in de toekomst nog beter kunnen helpen.

Contact Ypse

Ypse
Kooikersweg 203E
5223 KE 's-Hertogenbosch

Telefoon: 073 - 22 000 44 (ma t/m vr 08.30u - 17.00u m.u.v. feestdagen)
Fax: 073 - 22 000 45
E-mail: info@Ypse.nl

Buiten kantooruren kunt u, in het geval van crisis, contact opnemen met uw huisarts of de huisartsenpost. Voor niet dringende zaken kunt u de voicemail inspreken of een e-mail sturen naar info@Ypse.nl.

Ypse
Kooikersweg 203E
5223 KE 's-Hertogenbosch
  • Ypse is onderdeel van Reinier van Arkel