Nieuwe locatie Zaltbommel

Op 6 september heeft Ypse de eerste behandelingen uitgevoerd op de nieuwe locatie in Zaltbommel.

De nieuwe locatie bevindt zich in Gezondheidscentrum Bommelerwaard. Iedere donderdag is er een GZ-psycholoog, basispsycholoog en verpleegkundig specialist aanwezig om behandelingen uit te voeren binnen de Generalistische Basis GGZ. Ypse behandelt alleen de (jong-)volwassenen in Zaltbommel. Voor jeugd onder de 18 jaar heeft Ypse helaas geen contract met de gemeente.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor behandeling op de nieuwe locatie? Bespreek dit dan met uw behandelaar bij Ypse of neem contact op met het secretariaat.

Wilt u een patiënt verwijzen, dan kan dit door ons verwijsformulier in te vullen. U kunt ook via Zorgdomein verwijzen door zorginstelling "Reinier van Arkel, locatie ’sHertogenbosch (SGGZ) en YPSE (BGGZ), 's-Hertogenbosch" te selecteren. Let hierbij op dat u bij het zorgproduct voor Generalistische Basis GGZ kiest!

In verband met de beperkte aanwezigheid loopt de administratie voor de locatie in Zaltbommel via de hoofdlocatie in 's-Hertogenbosch.

Heeft u vragen, neem dan gerust contact op via ons secretariaat in 's-Hertogenbosch. Zij zijn op werkdagen van 08.30u tot 12.30u en van 13.00u tot 17.00u te bereiken op 073 - 22 000 44.

Adres locatie Zaltbommel

Gezondheidscentrum Bommelerwaard
Van Heemstraweg West 11B
5301 PA Zaltbommel

Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Deel op
Blijf op de hoogte

Ontvang een mailtje als we een nieuwsbericht op onze site plaatsen!

*Verplichte velden

Meer over Ypse

Heeft u tips of een klacht?

Om onze zorg te optimaliseren, horen we graag van u wat we nog kunnen verbeteren. Heeft u tips? Vul dan anoniem ons formulier in zodat wij u en anderen in de toekomst nog beter kunnen helpen.

Contact Ypse

Ypse
Kooikersweg 203E
5223 KE 's-Hertogenbosch

Telefoon: 073 - 22 000 44 (ma t/m vr 08.30u - 17.00u m.u.v. feestdagen)
Fax: 073 - 22 000 45
E-mail: info@Ypse.nl

Buiten kantooruren kunt u, in het geval van crisis, contact opnemen met uw huisarts of de huisartsenpost. Voor niet dringende zaken kunt u de voicemail inspreken of een e-mail sturen naar info@Ypse.nl.

Wachttijden

Per 1 mei hanteert Ypse een aanmeldlijst. Wij plannen maximaal 3 maanden vooruit. Is er geen plek binnen die 3 maanden dan plaatsen wij u op onze aanmeldlijst en krijgt u bericht zodra er plek is. Na de intake is er geen wachttijd voor de start van de behandeling.

Locatie Den Bosch - regulier: 6 wkn
Locatie Den Bosch - chronisch: 6 wkn
Locatie Zaltbommel: 5 wkn
Locatie Uden - AD(H)D: 11 wkn

De wachttijd is niet afhankelijk van uw zorgverzekeraar. Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met Ypse of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling.

update: 11-07-2019

Ypse
Kooikersweg 203E
5223 KE 's-Hertogenbosch
  • Ypse is onderdeel van Reinier van Arkel