Nooit meer een afspraak vergeten met de Afspraken App

Om u een goed overzicht te bieden van uw afspraken bij Ypse, maken wij sinds kort gebruik van de Afspraken App. De app is beschikbaar voor iOS en Android en stuurt u 48 uur van te voren een herinnering. Daarnaast heeft u zelf de optie om een zogenoemde "vertrekherinnering" in te stellen, zodat u gewaarschuwd wordt wanneer u moet vertrekken. De app is via de computer en andere smartphones te gebruiken via www.AfsprakenApp.nl/site

Hoe werkt het?
Bij uw inschrijving vragen wij uw e-mailadres en 06-nummer. U ontvangt dan een SMS of e-mail met een wachtwoord voor de Afspraken App. Wanneer u de meegestuurde link opent heeft u de keuze om de app te downloaden of de mobiele site te raadplegen. Vervolgens kunt u met uw geboortedatum en wachtwoord inloggen en uw afspraken bekijken.

Ontvangt u liever geen berichten?
Op Ypse.AfsprakenApp.nl kunt u zich afmelden voor de berichtenservice door onderaan de pagina op Afmelden afspraakreminders te klikken.

Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Deel op
Blijf op de hoogte

Ontvang een mailtje als we een nieuwsbericht op onze site plaatsen!

*Verplichte velden

Meer over Ypse

Heeft u tips of een klacht?

Om onze zorg te optimaliseren, horen we graag van u wat we nog kunnen verbeteren. Heeft u tips? Vul dan anoniem ons formulier in zodat wij u en anderen in de toekomst nog beter kunnen helpen.

Contact Ypse

Ypse
Kooikersweg 203E
5223 KE 's-Hertogenbosch

Telefoon: 073 - 22 000 44 (ma t/m vr 08.30u - 17.00u m.u.v. feestdagen)
Fax: 073 - 22 000 45
E-mail: info@Ypse.nl

Buiten kantooruren kunt u, in het geval van crisis, contact opnemen met uw huisarts of de huisartsenpost. Voor niet dringende zaken kunt u de voicemail inspreken of een e-mail sturen naar info@Ypse.nl.

Wachttijden

Per 1 mei hanteert Ypse een aanmeldlijst. Wij plannen maximaal 3 maanden vooruit. Is er geen plek binnen die 3 maanden dan plaatsen wij u op onze aanmeldlijst en krijgt u bericht zodra er plek is. Na de intake is er geen wachttijd voor de start van de behandeling.

Locatie Den Bosch - regulier: 6 wkn
Locatie Den Bosch - chronisch: 6 wkn
Locatie Zaltbommel: 5 wkn
Locatie Uden - AD(H)D: 11 wkn

De wachttijd is niet afhankelijk van uw zorgverzekeraar. Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met Ypse of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling.

update: 11-07-2019

Ypse
Kooikersweg 203E
5223 KE 's-Hertogenbosch
  • Ypse is onderdeel van Reinier van Arkel