Tonny Willems ontvangt Goos Zwanikken prijs

Met trots mogen wij mededelen dat op vrijdag 17 april 2015 bekend is gemaakt dat onze zeer gewaardeerde collega Tonny Willems binnenkort de Goos Zwanikken prijs in ontvangst mag nemen.

De prijs wordt ieder jaar door de Reinier van Arkel groep toegekend aan de medewerker met het beste idee voor cliënten die langdurig in de instelling moeten verblijven. Dit zijn dus kwetsbare volwassenen of kinderen die vanwege hun complexe problematiek lange tijd in behandeling zijn.

 

Tonny heeft zich in haar tijd bij de Reinier van Arkel groep en nu bij Ypse als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige ingezet voor preventie. Maar daar hield het niet op. Tonny laat je, door middel van allerlei activiteiten, ervaren dat je de moeite waard bent en geeft net dat extra beetje aandacht wat nodig is. Zo heeft ze tienermeiden uit de groep Kinderen van Ouders met Psychische Problemen (KOPP) de mogelijkheid gegeven in samenwerking met Verwenzorg, om een middag te gaan winkelen in Den Bosch, jonge kinderen uit de KOPP-groep hebben tijdens het afscheid samen met hun ouders taarten gemaakt, zoals in het televisieprogramma 'Taarten van Abel'. High-tea, concerten, jeugdzorgduim-uitreiking voor collega Anne-Mieke Kruuk, Tonny zet zich er met hart en ziel voor in. Daarom wordt zij woensdag 22 april gewaardeerd met de welverdiende Goos Zwanikken prijs.

 

“Tonny weet als geen ander wat gastvrijheid is. Ze werkt met passie en een groot hart voor en met mensen.”

– nominatie voor de Goos Zwanikken prijs

Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Deel op
Blijf op de hoogte

Ontvang een mailtje als we een nieuwsbericht op onze site plaatsen!

*Verplichte velden

Meer over Ypse

Heeft u tips of een klacht?

Om onze zorg te optimaliseren, horen we graag van u wat we nog kunnen verbeteren. Heeft u tips? Vul dan anoniem ons formulier in zodat wij u en anderen in de toekomst nog beter kunnen helpen.

Contact Ypse

Ypse
Kooikersweg 203E
5223 KE 's-Hertogenbosch

Telefoon: 073 - 22 000 44 (ma t/m vr 08.30u - 17.00u m.u.v. feestdagen)
Fax: 073 - 22 000 45
E-mail: info@Ypse.nl

Buiten kantooruren kunt u, in het geval van crisis, contact opnemen met uw huisarts of de huisartsenpost. Voor niet dringende zaken kunt u de voicemail inspreken of een e-mail sturen naar info@Ypse.nl.

Wachttijden

Per 1 mei hanteert Ypse een aanmeldlijst. Wij plannen maximaal 3 maanden vooruit. Is er geen plek binnen die 3 maanden dan plaatsen wij u op onze aanmeldlijst en krijgt u bericht zodra er plek is. Na de intake is er geen wachttijd voor de start van de behandeling.

Locatie Den Bosch - regulier: 4 wkn
Locatie Den Bosch - chronisch: 8 wkn
Locatie Zaltbommel: 5 wkn
Locatie Uden - AD(H)D: 11 wkn

De wachttijd is niet afhankelijk van uw zorgverzekeraar. Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met Ypse of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling.

update: 07-08-2019

Ypse
Kooikersweg 203E
5223 KE 's-Hertogenbosch
  • Ypse is onderdeel van Reinier van Arkel