Anne HeesakkersAnne Heesakkers - Psycholoog Ypse

Psycholoog

Bereikbaarheid

Maandag        10:00 – 16:00 uur
Woensdag      10:00 – 14:00 uur
Donderdag     10:00 – 17:00 uur
Vrijdag            10:00 – 17:00 uur

a.heesakkers@ypse.nl

073 22 000 44

 

Werkzaamheden

Binnen Ypse ben ik werkzaam als psycholoog. Hierbij voer ik intakes en pak ik diverse behandelingen op bij jongeren en volwassenen. Wat ik belangrijk vind in de behandeling is dat er niet enkel maar gestreefd wordt naar een leven zonder klachten, maar er vooral ook gefocust wordt op wat er al wél goed gaat. Leren hoe met je eigen kwaliteiten en kwetsbaarheden om te gaan, om op deze manier de kwaliteit van leven te verbeteren.

Wat zijn je specialismen?

Ik vind het heel belangrijk om in de behandeling naast mijn cliënten te staan en samen te ontdekken wat voor diegene werkt. Doen wat nodig is op dit moment en daarbij kijken naar de hele persoon, in plaats van alleen de mentale klachten. Ik maak hierbij o.a. gebruik van cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie en EMDR. Mijn bijzondere persoonlijke interesse gaat uit naar het integreren van mindfulness in het dagelijkse leven.

Waarom werk je bij Ypse?

Wat ik leuk vind aan Ypse is dat het een jonge en vooruitstrevende organisatie is waar op een laagdrempelige manier met mensen samengewerkt wordt. De visie waarin stapsgewijs gewerkt wordt aan het opdoen van succeservaringen en van daaruit iemand opnieuw in zijn kracht zetten en laten groeien past heel erg bij mijn eigen overtuigingen.

Meer over Ypse

Ypse Quotes

Quotes


Deelnemer preventie STARR cursus:
“Ik heb gebruik mogen maken van het aanbod van Ypse voor een online STARR training. Deze training heeft mij veel verder geholpen met de negatieve gedachtes die op dat moment door mijn hoofd speelde. Ik ga het leven een stuk positiever tegemoet.”

Deelnemer KOPP/KOV Volwassenen cursus:
“Beide medewerksters van Ypse waren erg professioneel, kwamen afspraken na en zijn oprecht betrokken bij hun cliënten. Ik heb gebruik gemaakt van de KOPP/KOV groep voor volwassenen omdat ik kind ben van verslaafden. Erg informatief, interessant en helpend.”

ypse-folders-en-telefoon_default

Contact Ypse

Hoofdlocatie:
Gezondheidscentrum West
Kooikersweg 203 E
5223 KE ‘s-Hertogenbosch

Locatie Bethaniestraat:
Bethaniestraat 2
5211 LJ ‘s-Hertogenbosch

Locatie San Salvatorkerk:
Gezondheidscentrum Orthen
Schaarhuisstraat 14
5231 PV ‘s-Hertogenbosch

Locatie Cuijk:
Spinding 13, 5431 SN Cuijk

Locatie Oss:
Gezondheidslaan 65, 5342 JW Oss

Locatie Uden:
Loopkantstraat 25, 5405 AC Uden

Telefoon  073 – 22 000 44
Fax           073 – 22 000 45
E-mail      info@ypse.nl

Ypse is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren. Met uitzondering van feestdagen.

Buiten kantooruren kunt u, in het geval van crisis, contact opnemen met uw huisarts of de huisartsenpost.

Voor niet dringende zaken kunt u de voicemail inspreken of een e-mail sturen.

ypse-foto10_default

Wachttijden

Wij plannen een intake maximaal zes weken vooruit. Is er geen plek binnen zes weken dan plaatsen wij u op onze aanmeldlijst. Uw behandeling volgt aansluitend op de intake. Indien u dit wenst, kunt u begeleiding vragen van onze ervaringsdeskundige (ook mogelijk vóórafgaand aan uw intake).  

Wachttijden op dit moment:

Regulier 6 weken

Herstel en ondersteuning  6 weken

Jeugd 6 weken

In verband met de Corona maatregelen zullen onze intakegesprekken (voornamelijk) via videobellen plaatsvinden.

De wachttijd is niet afhankelijk van uw zorgverzekeraar. Ypse zet zich in om een eventuele wachttijd zo kort mogelijk te houden. Uw zorgverzekeraar kan met u meekijken wanneer u vragen hebt over (het verschil in) wachttijden bij andere zorgaanbieders of u kunt hen verzoeken om wachtlijstbemiddeling.

Update geplaatst: 13 mei 2022.