Bianca Pijnappels

GZ-psycholoog

Bereikbaarheid

Bereikbaar via het telefoonnummer van Ypse: 073 - 22 000 44 of via info@ypse.nl.<br /> <br /> Werkdagen: maandag (8.30 tot 13.30), dinsdag (12.00 tot 21.00 u), donderdag (8.30 tot 13.30), vrijdag (8.30 tot 13.30 u).

Werkzaamheden

ik doe binnen de generalistische basis GGZ individuele, groeps- en e-health behandeling bij mensen met psychische problemen.

Wat zijn je specialismen?

Ik behandel cliënten met een diversiteit aan psychische klachten, zowel volwassenen als kinderen en jeugdigen. Vanuit eerdere werkervaring heb ik veel affiniteit met kinderen en jeugdigen waarbij ik altijd met een systemische blik kijk, wat betekent dat ik het kind niet los zie van het gezin. Daarnaast werk ik veel met EMDR (ik ben practitioner), wat ingezet wordt bij de behandeling van trauma's en heb ik ervaring met cognitieve gedragstherapie (CGT) en oplossingsgerichte therapie.

Waarom werk je bij Ypse?

Ypse is een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar de cliënt centraal staat. Er wordt uitgegaan van de krachten van de cliënt en de cliënt blijft zoveel mogelijk verantwoordelijk voor zijn leven en houdt daarmee zelf de regie in handen. Dat vind ik een mooi uitgangspunt. Ik wil graag samen met de cliënt op zoek gaan naar datgene wat nodig is voor de cliënt om weer verder te kunnen.

Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Deel op

Meer over Ypse

Heeft u tips of een klacht?

Om onze zorg te optimaliseren, horen we graag van u wat we nog kunnen verbeteren. Heeft u tips? Vul dan anoniem ons formulier in zodat wij u en anderen in de toekomst nog beter kunnen helpen.

Contact Ypse

Ypse
Kooikersweg 203E
5223 KE 's-Hertogenbosch

Telefoon: 073 - 22 000 44 (ma t/m vr 08.30u - 17.00u m.u.v. feestdagen)
Fax: 073 - 22 000 45
E-mail: info@Ypse.nl

Buiten kantooruren kunt u, in het geval van crisis, contact opnemen met uw huisarts of de huisartsenpost. Voor niet dringende zaken kunt u de voicemail inspreken of een e-mail sturen naar info@Ypse.nl.

Wachttijden

Per 1 mei hanteert Ypse een aanmeldlijst. Wij plannen maximaal 3 maanden vooruit. Is er geen plek binnen die 3 maanden dan plaatsen wij u op onze aanmeldlijst en krijgt u bericht zodra er plek is. Na de intake is er geen wachttijd voor de start van de behandeling.

Locatie Den Bosch - regulier: 6 wkn
Locatie Den Bosch - chronisch: 6 wkn
Locatie Zaltbommel: 5 wkn
Locatie Uden - AD(H)D: 11 wkn

De wachttijd is niet afhankelijk van uw zorgverzekeraar. Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met Ypse of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling.

update: 11-07-2019

Ypse
Kooikersweg 203E
5223 KE 's-Hertogenbosch
  • Ypse is onderdeel van Reinier van Arkel