Lia Zwaans

Preventiemedewerker

Bereikbaarheid

Aanwezig op maandag en dinsdag<br /> <br /> info@ypse.nl<br /> 073 - 22 000 44

Werkzaamheden

Preventiewerk, in de breedste zin van het woord waaronder het organiseren en coördineren en uitvoeren van trainingen gericht op voorlichting en cursussen voor volwassenen en ouderen. Het aandachtsgebied ligt binnen de geestelijke gezondheidszorg. De cursussen zijn bedoeld voor mensen met somberheidsklachten, eenzaamheid, overbelasting bij mantelzorg/familieondersteuning, angsten, paniekproblematiek, rouwverwerking en herstel. Daaronder valt ook het verzorgen van informatie/themabijeenkomsten over onderwerpen zoals ‘Angst de baas’ en het leren omgaan met E-health modules op Preventie gebied. <br /> Het aanbod voor volwassenen en ouderen is afgestemd op de dynamiek binnen de samenleving en ontwikkelt zich steeds opnieuw waarbij de samenwerking met de Gemeente en andere relevante organisaties zoals huisartsen/praktijkondersteuners van essentieel belang is.

Wat zijn je specialismen?

Aandacht voor de mens in al zijn facetten: integreren, normaliseren en aandachtig zijn voor de zelfherstellende kracht van de mens.

Waarom werk je bij Ypse?

Ik heb een aantal jaren binnen de specialistische GGz gewerkt. Ik ben van mening dat voorlichting en training een essentieel onderdeel is voor een zo gezond mogelijke samenleving. Herken je zelf en neem de regie voor je welzijn in eigen handen. Ypse is een organisatie die helpt dit te verwezenlijken en die de hulpvrager centraal heeft staan. ‘Voorkomen is beter dan genezen’ is een oude tegeltjesspreuk maar oh zo waar!

Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Deel op

Meer over Ypse

Heeft u tips of een klacht?

Om onze zorg te optimaliseren, horen we graag van u wat we nog kunnen verbeteren. Heeft u tips? Vul dan anoniem ons formulier in zodat wij u en anderen in de toekomst nog beter kunnen helpen.

Contact Ypse

Ypse
Kooikersweg 203E
5223 KE 's-Hertogenbosch

Telefoon: 073 - 22 000 44 (ma t/m vr 08.30u - 17.00u m.u.v. feestdagen)
Fax: 073 - 22 000 45
E-mail: info@Ypse.nl

Buiten kantooruren kunt u, in het geval van crisis, contact opnemen met uw huisarts of de huisartsenpost. Voor niet dringende zaken kunt u de voicemail inspreken of een e-mail sturen naar info@Ypse.nl.

Wachttijden

Na ontvangst van uw verwijzing, plannen wij uw intakegesprek. Na de intake is er geen wachttijd voor de start van de behandeling.

Locatie 's-Hertogenbosch: 6-8 wkn
Locatie Zaltbommel - chronisch: 4 wkn
Locatie Uden - AD(H)D: 8 wkn

De wachttijd is niet afhankelijk van uw zorgverzekeraar. Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met Ypse of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling.

update: 14-09-2018

Ypse
Postbus 173
5201AD 's-Hertogenbosch
  • Ypse is onderdeel van Reinier van Arkel