Maaike Willemen
GZ-psycholoog

Bereikbaarheid

Maandag          09:00 – 17:30 uur
Dinsdag            09:00 – 17:30 uur
Woensdag        09:00 – 12:00 uur

info@ypse,nl
073 22 000 44

 

 

 

Werkzaamheden

Sinds april 2021 werk ik met veel plezier bij Ypse als GZ-psycholoog. Mijn werkzaamheden bestaan uit het doen van intakes, diagnostiek en behandeling bij zowel volwassenen als jeugd. Daarnaast ben ik regiebehandelaar voor mijn collega-psychologen. Als regiebehandelaar sluit ik kort aan bij intakes die door deze collega’s gedaan worden en vervolgens volg ik de behandelingen op afstand. Zo nodig denk ik mee en sluit in aan in de behandeling.

Wat zijn je specialismen?

Ik heb jarenlang gewerkt in de Specialistische GGZ, zowel met jeugd als volwassenen met uiteenlopende complexe problematiek, specialismen LVB, persoonlijkheidsstoornissen en ASS. In 2019 heb ik de overstap gemaakt naar de basis GGZ. In het contact met de client vind ik het vooral belangrijk om samen een plan te maken voor de behandeling. Naast de problemen die er spelen houd ik altijd oog voor de kwaliteiten van de client. Ik werk competentiegericht en herstelondersteunend waarin eigen regie van de client uitgangspunt is en ik als behandelaar tracht de client weer in zijn kracht te zetten. Ik sluit aan bij de hulpvraag van de cliënt waarin we samen verantwoordelijk zijn voor het behandeltraject. In mijn behandelingen maak ik gebruik van diverse behandelmethoden, waaronder cognitieve gedragstherapie, EMDR, KOP, oplossingsgerichte therapie, schematherapie en E-Health.

Waarom werk je bij Ypse?

Ypse is een relatief kleine organisatie, laagdrempelig, waarbij de focus ligt op een persoonlijke, betrokken en professionele behandeling. Wat me aanspreekt bij Ypse is dat herstelondersteunende zorg de inhoudelijke basis is. Cliënten worden begeleid in hoe zij zichzelf kunnen versterken en de regie opnieuw in handen kunnen nemen. Met een relatief kortdurend traject kunnen mensen vaak verder geholpen worden. Ik vind het fijn daar onderdeel van te mogen zijn.

Meer over Ypse

Ypse Quotes

Quotes


Deelnemer preventie STARR cursus:
“Ik heb gebruik mogen maken van het aanbod van Ypse voor een online STARR training. Deze training heeft mij veel verder geholpen met de negatieve gedachtes die op dat moment door mijn hoofd speelde. Ik ga het leven een stuk positiever tegemoet.”

Deelnemer KOPP/KOV Volwassenen cursus:
“Beide medewerksters van Ypse waren erg professioneel, kwamen afspraken na en zijn oprecht betrokken bij hun cliënten. Ik heb gebruik gemaakt van de KOPP/KOV groep voor volwassenen omdat ik kind ben van verslaafden. Erg informatief, interessant en helpend.”

ypse-folders-en-telefoon_default

Contact Ypse

Hoofdlocatie:
Gezondheidscentrum West
Kooikersweg 203 E
5223 KE ‘s-Hertogenbosch

Locatie Bethaniestraat:
Bethaniestraat 2
5211 LJ ‘s-Hertogenbosch

Locatie San Salvatorkerk:
Gezondheidscentrum Orthen
Schaarhuisstraat 14
5231 PV ‘s-Hertogenbosch

Locatie Cuijk:
Spinding 13, 5431 SN Cuijk

Locatie Oss:
Gezondheidslaan 65, 5342 JW Oss

Locatie Uden:
Loopkantstraat 25, 5405 AC Uden

Ypse heeft vanaf nu ook avondpoli op maandag, dinsdag en woensdag. Let op! Wij zijn dan niet telefonisch bereikbaar.

Telefoon  073 – 22 000 44
Fax           073 – 22 000 45
E-mail      info@ypse.nl

Ypse is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren. Met uitzondering van feestdagen.

Buiten kantooruren kunt u, in het geval van crisis, contact opnemen met uw huisarts of de huisartsenpost.

Voor niet dringende zaken kunt u de voicemail inspreken of een e-mail sturen.

ypse-foto10_default

Wachttijden

Wij plannen een intake maximaal zes weken vooruit. Is er geen plek binnen zes weken dan plaatsen wij u op onze aanmeldlijst. Uw behandeling volgt aansluitend op de intake. Indien u dit wenst, kunt u begeleiding vragen van onze ervaringsdeskundige (ook mogelijk vóórafgaand aan uw intake). 

 

Wachttijden op dit moment:

Anders dan u van ons gewend bent, zal de verwerking van uw verwijzing momenteel langere tijd in beslag nemen.

We verwachten dit binnenkort (begin 2023) terug te brengen naar een maximaal gemiddelde van 6 weken. Op dit moment kunnen wij helaas geen indicatie geven over de wachttijd.

 

In verband met de Corona maatregelen zullen onze intakegesprekken (voornamelijk) via videobellen plaatsvinden.

De wachttijd is niet afhankelijk van uw zorgverzekeraar. Ypse zet zich in om een eventuele wachttijd zo kort mogelijk te houden. Uw zorgverzekeraar kan met u meekijken wanneer u vragen hebt over (het verschil in) wachttijden bij andere zorgaanbieders of u kunt hen verzoeken om wachtlijstbemiddeling.

Update geplaatst: 15 november 2022.