Nora de Hoop

GZ-psycholoog

Bereikbaarheid

Aanwezig op maandag, woensdagmiddag en -avond, donderdag en vrijdag.<br /> <br /> info@Ypse.nl

Werkzaamheden

Individuele, groeps- en e-health behandeling bij mensen met psychische problemen.

Wat zijn je specialismen?

Ik heb veel affiniteit met cognitieve gedragstherapie. Dit is een behandeling die kijkt naar je manier van denken en je gedrag. Vaak zorgen deze ervoor dat je in vicieuze cirkels terecht komt, waardoor je klachten blijven bestaan of erger worden. Ik onderzoek samen met mensen hoe je hier uit kan komen. Verder heb ik ervaring met IPT, EMDR en oplossingsgericht werken.

Waarom werk je bij Ypse?

Ypse vindt het belangrijk om te kijken naar de krachten van mensen en om samen te onderzoeken hoe je je doelen kunt bereiken. Ik vind het belangrijk om naast het kijken naar klachten, ook de krachten van mensen centraal te stellen. In de weg die een cliënt bewandeld kan in handvatten aanbieden om verder te komen. Ik krijg energie als ik zie hoe mensen weer in hun kracht kunnen staan en een manier vinden om hun klachtenpatroon te doorbreken.

Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Deel op

Meer over Ypse

Heeft u tips of een klacht?

Om onze zorg te optimaliseren, horen we graag van u wat we nog kunnen verbeteren. Heeft u tips? Vul dan anoniem ons formulier in zodat wij u en anderen in de toekomst nog beter kunnen helpen.

Contact Ypse

Ypse
Kooikersweg 203E
5223 KE 's-Hertogenbosch

Telefoon: 073 - 22 000 44 (ma t/m vr 08.30u - 17.00u m.u.v. feestdagen)
Fax: 073 - 22 000 45
E-mail: info@Ypse.nl

Buiten kantooruren kunt u, in het geval van crisis, contact opnemen met uw huisarts of de huisartsenpost. Voor niet dringende zaken kunt u de voicemail inspreken of een e-mail sturen naar info@Ypse.nl.

Wachttijden

Na ontvangst van uw verwijzing, plannen wij uw intakegesprek. Na de intake is er geen wachttijd voor de start van de behandeling.

Locatie 's-Hertogenbosch: 9 wkn
Locatie Zaltbommel - chronisch: 3 wkn
Locatie Uden - AD(H)D: 10 wkn

De wachttijd is niet afhankelijk van uw zorgverzekeraar. Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met Ypse of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling.

update: 01-11-2018

Ypse
Kooikersweg 203E
5223 KE 's-Hertogenbosch
  • Ypse is onderdeel van Reinier van Arkel