Groepsaanbod

Wij helpen mensen die het gevoel hebben vast te lopen in hun leven, en geconfronteerd worden met angst, onrust en/of somberheid, weer op weg. Wij bieden trainingen aan om samen een andere kijk op geestelijke gezondheid te ontwikkelen. Deze zijn sterk oplossingsgericht en gebaseerd op de principes van zelfmanagement.

In het onderstaande overzicht vindt u ons groepsaanbod. Hierin is een verdeling gemaakt tussen GBGGZ en Preventie.
De cursussen waar GBGGZ voor genoteerd staat, zijn groepen waarvoor u in behandeling dient te zijn of te komen. U heeft dan een verwijzing van een arts is nodig. Als u voor deze klachten al in behandeling bent bij een andere zorgverlener kunt u zich helaas niet bij Ypse aanmelden. De cursus maakt dan deel uit van de behandeling. Bekijk voor vergoeding onze pagina tarieven.
De cursussen Preventie, zijn voor iedereen toegankelijk en worden voor u (met uitzondering van de aanschaf van cursusmateriaal) kosteloos aangeboden door Ypse. 

Bij voldoende aanmeldingen worden de trainingen bij Ypse gestart. Bel voor meer informatie naar Ypse via 073 - 22 000 44.

GBGGZ - Cognitieve gedragstherapie

GBGGZ - De dokter kan niks vinden!

GBGGZ - Neem de touwtjes weer in handen

Preventie - Familieleden en betrokkenen van mensen die lijden aan een psychische aandoening

Preventie - In de put, uit de put

Preventie - Volwassenen opgegroeid met een ouder met psychische en/of verslavingsproblemen (KOPP vol

Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Deel op

Meer over Ypse

Heeft u tips of een klacht?

Om onze zorg te optimaliseren, horen we graag van u wat we nog kunnen verbeteren. Heeft u tips? Vul dan anoniem ons formulier in zodat wij u en anderen in de toekomst nog beter kunnen helpen.

Contact Ypse

Ypse
Kooikersweg 203E
5223 KE 's-Hertogenbosch

Telefoon: 073 - 22 000 44 (ma t/m vr 08.30u - 17.00u m.u.v. feestdagen)
Fax: 073 - 22 000 45
E-mail: info@Ypse.nl

Buiten kantooruren kunt u, in het geval van crisis, contact opnemen met uw huisarts of de huisartsenpost. Voor niet dringende zaken kunt u de voicemail inspreken of een e-mail sturen naar info@Ypse.nl.

Ypse
Postbus 173
5201AD 's-Hertogenbosch
  • Ypse is onderdeel van Reinier van Arkel