Volwassenen

Bent u vaak somber, moe of prikkelbaar? Hebt u angst- of paniekaanvallen? Loopt u vast in uw leven? Iedereen heeft wel eens deze gevoelens. Het wordt pas een probleem als ze lang duren, als u situaties gaat vermijden of als u geen energie meer heeft voor leuke dingen.

Wij kijken samen wat het best bij uw probleem past, dat kan bijvoorbeeld een individuele behandeling, internetbehandeling of cursus zijn. U krijgt uw behandeling dichtbij huis, in de praktijk van uw huisarts of op een van de andere locaties van Ypse.

Zou u wel eens hierover met een deskundige willen praten? Overleg dan met uw huisarts of u doorverwezen kunt worden naar Ypse.

Heeft u nog vragen, stel ze gerust aan ons. Kijk ook eens bij de veelgestelde vragen of uw vraag er misschien bij staat.

Een verwijzing van een arts is nodig. Als u voor deze of andere klachten al in behandeling bent bij een andere zorgverlener kunt u zich helaas niet bij Ypse aanmelden.

Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Zie ook
Deel op

Meer over Ypse

Heeft u tips of een klacht?

Om onze zorg te optimaliseren, horen we graag van u wat we nog kunnen verbeteren. Heeft u tips? Vul dan anoniem ons formulier in zodat wij u en anderen in de toekomst nog beter kunnen helpen.

Contact Ypse

Ypse
Kooikersweg 203E
5223 KE 's-Hertogenbosch

Telefoon: 073 - 22 000 44 (ma t/m vr 08.30u - 17.00u m.u.v. feestdagen)
Fax: 073 - 22 000 45
E-mail: info@Ypse.nl

Buiten kantooruren kunt u, in het geval van crisis, contact opnemen met uw huisarts of de huisartsenpost. Voor niet dringende zaken kunt u de voicemail inspreken of een e-mail sturen naar info@Ypse.nl.

Crisiskaart

Een crisiskaart is een klein persoonlijk document ter grote van een bankpas. Op de kaart staat kort beschreven hoe men een crisis bij u kan herkennen en wie er gewaarschuwd moet worden. Ook kan er aangeven worden welke medicijnen u goed helpen bij een crisis, wie bijvoorbeeld uw huisdier verzorgt als u daar zelf niet toe in staat bent, wie er zorgt voor betaling van uw vaste lasten tijdens een opname, enz. U bepaalt zelf hoeveel informatie er op de kaart komt te staan.

Ypse
Postbus 173
5201AD 's-Hertogenbosch
  • Ypse is onderdeel van Reinier van Arkel